Darkos
 puskovic
 Webmaster
 tigrica
 petrovicmio
 panter
 mentalnainstitucija
 vesna tisma maric
 baraba
 Malena
 gorica86
 željko66
 Komsija
 vexe
 gajo
 g6a8
 ljubisha
 b_branimir
 Oziris
 vladan83
 sembericus
 BILJANA
 Davorjj
 Zmaj

Etno selo "Stanisici"
(1 pregleda) (1) gost
Idi na dnoStranica: 123
TEMA: Etno selo "Stanisici"

Vicko (Korisnik)
Novajlija
Poruka: 7
graphgraph
Korisnik nije na mreži Kliknite ovde da biste videli profil ovog korisnika
Odg: Etno selo pre 1 godinu, 9 meseci  
Beba napisao/la:
pa smanji je Vicko;)
Hocu kada budem imao vise vremena.

Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
Maya (Korisnik)
Razvodnik
Poruka: 80
graphgraph
Odg: Etno selo pre 1 godinu, 9 meseci  
i meni se svidja,ugodno,lijepo mjesto,konobari profesionalni i ljubazni,dobro se jede...ma sve je super

kompkamp (Korisnik)
Novajlija
Poruka: 15
graphgraph
Odg: Etno selo pre 1 godinu, 7 meseci  
Danas sam na TV B92 uhvatila na trenutak priču o Etno selu Stanišića.I potražila na netu nešto više...tako sam stigla i do vašeg foruma

Etno selo je divno- tako nešto lepo nisam skoro videla ! Sve čestitke ovom graditeljui i čuvaru istorije i kulture!
Verujem da ću imati priliku da vidim ovo selo ,,in-live,, ovog leta , zajedno sa decom iz mog KompKampa! Oni će sigurno biti oduševljeni!

To će im biti retka prilika da zavire u prošlost , na ovako kreativan način osmišljeno !

Sinclair (Korisnik)
Novajlija
Poruka: 1
graphgraph
Odg: Etno selo "Stanisici" pre 1 godinu, 7 meseci  
Interesuje me da li je tacno da vlasnik etno-sela Stanisici,menja cesto konobare?Da li bih neko mogao da mi pomogne oko ovog problema?
Hteo bih da dodjem u Bjeljinu u etno-selo radi zaposljavanja.Imam neku povrsnu informaciju da gazda menja cesto konobare,sto ne bih bila povoljna stvar za mene.Hteo bih iskrene odgovore od ljudi koji imaju vise informacija.Unapred zahvalan

lazarevicm (Korisnik)
Novajlija
Poruka: 10
graphgraph
Odg: Etno selo pre 7 meseci  
Sinclair napisao/la:
Interesuje me da li je tacno da vlasnik etno-sela Stanisici,menja cesto konobare?Da li bih neko mogao da mi pomogne oko ovog problema?
Hteo bih da dodjem u Bjeljinu u etno-selo radi zaposljavanja.Imam neku povrsnu informaciju da gazda menja cesto konobare,sto ne bih bila povoljna stvar za mene.Hteo bih iskrene odgovore od ljudi koji imaju vise informacija.Unapred zahvalan

e to nije bas tacno,stalnio radnici rade,kome dosadi on napusti jer je posao obiman i vremenski nije bas ogranicen,a to nije cesta pojava. Stanisic prima sezonske radnike to ti je vec jasno,radnioci koji rade sezonu i raspustaju se u jesen kuci jer je nemoguce zadrzati tiliko radnika preko zime,ko hoce moze iducu sezonu opet,a mi svi tezimo da nađemo stalan posao pa se zato deo radnika ne vrati iduće leto jer je dobilo stalan posao negdje.

g6a8 (Korisnik)
Novajlija
Poruka: 6
graphgraph
Odg: Etno selo pre 7 meseci  
lazarevicm napisao/la:
Sinclair napisao/la:

e to nije bas tacno,stalnio radnici rade,kome dosadi on napusti jer je posao obiman i vremenski nije bas ogranicen,a to nije cesta pojava. Stanisic prima sezonske radnike to ti je vec jasno,radnioci koji rade sezonu i raspustaju se u jesen kuci jer je nemoguce zadrzati tiliko radnika preko zime,ko hoce moze iducu sezonu opet,a mi svi tezimo da nađemo stalan posao pa se zato deo radnika ne vrati iduće leto jer je dobilo stalan posao negdje.

Radi se o velikom pazaru , gdje je veliki pazar ima i bakšiša , zatim se oči malo prošire i eto belaja....Ali ako si pošten i odgovoran čovjek , ne bi trebalo biti problema........Da , i ako imaš snage za raditi , raditi , raditi.....

Idi na vrhStranica: 123
Moderatori: jola, djavolasta, Beba, b_branimir

Poslednj foto oglasi

Aktivne grupe

No active groups.

Pošalji čestitku

Pošaljite čestitku

Skorašnji posjetioci

Darkos
 puskovic
 Webmaster
 tigrica